Escola Superior d'Hostaleria i Turisme Jesuïtes Sarrià-Sant Ignasi
Image description

L'Escola Superior d'Hostaleria i Turisme Jesuïtes Sarrià-Sant Ignasi participa al programa Joc de Cartes de Televisió de Catalunya (TV3), en la seva edició especial de Nadal 2019. 


"Joc de cartes" és un programa de TV3 presentat per Marc Ribas en què competeixen diversos restaurants de tot Catalunya. Els propietaris de cada restaurant són els jutges i han de valorar la competència, mentre Marc Ribas te el vot decisiu per determinar quin restaurant és el millor dels quatre. Aprofitant el seu coneixement i experiència a les cuines de grans restaurants, tindrà un paper destacat al llarg de cada entrega: serà el jutge que determinarà la classificació final i el guanyador.

Durant el concurs no només es tindrà en compte la proposta gastronòmica de cada establiment, sinó que també es valoraran l'espai, el servei, la cuina i el preu del restaurant.

Els 12 guanyadors del Segell Blau d'Agbar tindran un paper fonamental en el darrer programa de la temporada, ja que es convertiran en jurat d'un gran àpat cuinat per tres escoles d'hostaleria que jugaran per ser la millor de Catalunya

Image description
Imatge: L'equip de l'Escola Superior d'Hostaleria i Turisme amb en Marc Ribas i les nostres concursants, Carmen i Cristina.

Coneix el nostre Restaurant Pedagògic

Estàs interessat/da en estudiar amb nosaltres? 

Omple aquest breu formulari i et contactarem per a una entrevista personal
Image description

Escola Superior d'Hostaleria i Turisme Jesuïtes Sarrià-Sant Ignasi
Carrasco i Formiguera, 31 | 08017 Barcelona | +34 93 602 30 00 
www.santignasi.fje.edu | www.formacioprofessional.com
Instagram: @esht_santignasi